Studentbostäder och studentlägenheter i Rosengård MalmöVälkomna!

Malmö Studenthus är Malmös största studentboende med 665 studentbostäder i en enda stor modern byggnad. Huset blev ombyggt till studentbostäder mellan 2006-2010 och här bor idag cirka 1000 studenter.

Malmö Studenthus är den naturliga mötesplatsen för de studenter som vill kombinera pluggandet med ett aktivt studentliv, gemenskap och aktiviteter. I din studentlägenhet bor du med eget kök och badrum. I mitten av huset finns en naturlig mötesplats i de gemensamma lokalerna för de boende. Här finns bland annat två mindre bokningsbara studierum med plats upp till fyra personer där man kan sitta och studera i en mysig miljö och med tillgång till fritt WiFi. De större lokalerna kan du låna till egna event med vänner eller organisera en träff för grannarna i huset.

studentbostäder i malmö

Studentbostäder i Malmö med gemenskap i fokus

Under året arrangeras flera olika event där du får möjligheten till att möta dina grannar. Sen vår och tidig höst har vi en stor grillfest där deltagandet brukar vara runt 200 personer. Under året arrangeras mindre evenemang som du som hyresgäst kan vara med att planera och genomföra tillsammans med andra som bor i studenthuset.

Miljön har en internationell prägel och det finns stora möjligheter att knyta kontakter med andra studenter från hela Sverige och resten av världen. I området finns det mesta du kan tänkas behöva i vardagen samtidigt som det är nära till härliga grönområden.

Vårt kontor, BoService, är öppet varje vardag och ligger dessutom i samma hus. Du är alltid välkommen in om det är något du behöver hjälp med. Hos oss kan du även hämta lampor till din studentlägenhet och låna spel och verktyg. Vi vill att du som hyresgäst kan ha en personlig och enkel kommunikation med oss på Malmö Studenthus. En studentbostad kan för många vara första egna bostaden och då finns vi här nära till hands för alla typer av frågor och funderingar.

Hjärtligt välkommen som hyresgäst hos oss i Malmö studenthus!

  

kommande visningar


nyheter

26 april 2018

Resultat Nöjd StudBo 2018

 Idag skickas sammanställningen av enkäteundersökning NöjdStudBo ut till samtliga hyresgäster. Vi är väldigt glada över resultatet och tackar alla som tog sig tid att svara, det betyder så myc...

Läs mer
13 april 2018

BETALA MED E-FAKTURA!

  På Malmö Studenthus kan du betala med e-faktura!   Med e-faktura får du en elektronisk faktura skickad direkt till din internetbank. Du slipper pappersfakturan och väljer du auto...

Läs mer
27 mars 2018

Öppettider påsk

 BoService håller stängt fredag 30 april tom måndag 2 april för påsk. Vi önskar er en fin påskhelg!

Läs mer
14 mars 2018

Nya studierum

Nu är studierummen fixade så det finns en mysigt rum för lässtudier och ett praktiskt med stort bord och plats för fyra personer. Samtidigt har vi låst rummen och gjort dem bokningsbara, för att a...

Läs mer

TILL NYHETSARKIVETKONTAKT

Malmö Studenthus
Thomsons väg 32 A
213 72 Malmö

040-21 52 91 
info@malmostudenthus.com

Öppet mån-fre 9-12 och 13-16
SOCIALT

Bli vän med oss
på Facebook!
 
Webbyrå i Malmö - Mild Media