Trivsel och säkerhet

Entrédörrar
För allas trevnad och säkerhet skall entréportar hållas stängda och låsta. Släpp inte in någon som du inte känner i byggnaden, alla som har rätt att vistas på Malmö Studenthus har en egen tagg. Se också till att ta bort saker som håller portarna öppna, förutom att obehöriga tar sig in förstör detta även portarna och gör att vi får lägga pengar på att laga dörrar istället för roliga aktiviteter för er hyresgäster.

Ser du någon som du misstänker är obehörig eller som beter sig illa, ring fastighetsjouren Avarn på 010-222 50 00. Vi som arbetar på BoService har alltid ID-bricka på oss så att ni ser vilka vi är.

Hissar
Det är inte tillåtet att överskrida maxvikten i hissarna, då finns stor risk att hissen fastnar och du blir själv ersättningsskyldig för reparation och uttryckning. Tänk på att stänga hissdörren ordentligt bakom dig, annars riskerar hissen att stanna på ditt våningsplan och de andra hyresgästerna kan inte nyttja hissen. Var rädd om dörrar och dörrstängare i hissen så att de inte skadas när du exempelvis flyttar möbler.   KONTAKT

Malmö Studenthus
Thomsons väg 32 A
213 72 Malmö

0770-111 050
Malmostudenthus@heimstaden.com

Öppettider: Måndagar 13-16, Torsdagar 8-12        
SOCIALT

Bli vän med oss
på Facebook!
 
Webbyrå i Malmö - Mild Media