Störningar

Tänk på!
Fastighetsjouren finns till för din och andra boendes trygghet. Om du upptäcker obehöriga personer i eller omkring huset kan du ringa och anmäla detta dygnet runt. Om det gäller en allvarligare störning eller pågående brott ska du ringa direkt till larmnummer 112 eller Polisen på nummer 11414.
 
På Malmö Studenthus tycker vi det är viktigt att visa hänsyn till varandra. Det är aldrig tillåtet att störa sina grannar. Anpassa ljudnivån på TV, stereo och musikinstrument till en nivå som inte stör.
 
Mellan klockan 22.00-7.00 bör du visa särskild hänsyn till dina grannar. Om du vid något tillfälle ska ha fest i din lägenhet bör du i god tid informera dina grannar om detta.
 
Det kan vara störande att spola stora mängder vatten sent på kvällen.
 
Ljudet från hårda skor kan fortplanta sig till övriga delar av huset. Samma gäller när man borrar eller spikar i väggar.
 
Störningsjour
Om du upplever att du blir störd av dina grannar, ring vår fastighetsjour Avarn på nummer
010-222 50 00. De svarar dygnet runt och kan vid behov göra en uttryckning. Du kan också skicka mail till BoService om det inte är akut där du beskriver störningarna. Självklart får du vara anonym om du önskar.
 
Om du är störande gentemot dina grannar och fastighetsjouren på plats konstaterar att det finns en allvarlig störning blir du betalningsskyldig för uttryckningen. Kostnad 1500 kr.       

För att felanmäla använd kontaktformuläret här på hemsidan, maila info@malmostudenthus.com eller kom förbi BoService.

Om någonting går sönder i din lägenhet eller i de gemensamma utrymmena på grund av att du, annan person i hushållet eller dina gäster agerat vårdslöst så måste du själv stå för kostnaden för reparation.KONTAKT

Malmö Studenthus
Thomsons väg 32 A
213 72 Malmö

0770-111 050
Malmostudenthus@heimstaden.com

Öppettider: Måndagar 13-16, Torsdagar 8-12        
SOCIALT

Bli vän med oss
på Facebook!
 
Webbyrå i Malmö - Mild Media