Intern lägenhetskö

Det kan finnas många skäl till varför man vill byta till en annan lägenhet inom Malmö Studenthus. Vi försöker alltid att tillmötesgå dina önskemål om du inte trivs i den lägenhet där du bor idag.

För att ställa sig i den interna byteskön skickar du ett mail till info@malmostudenthus.com. I mailet ska du skriva vilka önskemål du har på den nya lägenheten. Var specifik så att vi vet om det gäller ett speciellt trapphus, våningsplan, storlek etc. När det dyker upp något som passar dig får du ett erbjudande och en viss tid på dig att besvara och ta ställning till erbjudandet. Om du tackar nej till en lägenhet som uppfyller önskemålen i din ansökan placeras du sist i kön. Du måste vara beredd på att flytta ut ur din lägenhet och in i den nya på samma dag.   

-          Vi kontrollerar din betalningshistorik. Samtliga hyror ska ha inkommit och i tid för att du ska kunna bli erbjuden en ny lägenhet.

-          Vi kontrollerar din störningshistorik. Inga störningar får ha inkommit mot dig för att du ska kunna bli erbjuden en ny lägenhet.

-          Vi gör en förbesiktning i din lägenhet. Om du inte har vårdat din lägenhet väl låter vi dig inte flytta till en annan.

-          Du måste på nytt kunna visa upp ett studieintyg.

-          Vi gör en slutbesiktning som vanligt. Eventuella besiktningsanmärkningar som inte kan härledas till normalt slitage bekostar du. Du får en slutavräkning för el i din gamla lägenhet.

-          Du måste vara flexibel med visning av din lägenhet så att vi kan hyra ut den på ett smidigt sätt.

-           

Om du har betalat in en deposition flyttas den över till ditt nya kontrakt. Om någon har gått i borgen för dig måste denna skrivas om på din nya lägenhet. 

 

Du ska ha bott i din lägenhet i minst 6 månader för att få ställa dig i den interna byteskön.

 

Tänk på!

När du byter lägenhet internt hjälper vi dig alltid så att det inte blir några månader med dubbelhyra.

.KONTAKT

Malmö Studenthus
Thomsons väg 32 A
213 72 Malmö

0770-111 050
Malmostudenthus@heimstaden.com

Öppettider: Måndagar 13-16, Torsdagar 8-12        
SOCIALT

Bli vän med oss
på Facebook!
 
Webbyrå i Malmö - Mild Media